You are currently viewing بهبود روش بسته بندی مقوایی

بهبود روش بسته بندی مقوایی

مواد و روش های بسته بندی مقوایی

برای تولید انواع جعبه‌های مقوایی، بسته به اینکه نوع محصول چه چیزی باشد، می‌توان از مقوا با گرماژهای متفاوت و از جنس‌های مختلف استفاده کرد. از رایج‌ترین انواع مقوا در صنعت بسته بندی، می‌توان به مقواهای پشت طوسی اشاره کرد که از نظر ظاهری زیبا و شکیل هستند و در ضخامت‌ها و گرماژهای متنوع تولید می‌شوند.

ضخامت و گرماژ مقوای بسته بندی

مقوایی که برای ساخت بسته بندی استفاده می‌شود باید دست کم 230 گرمی باشد (230 گرم بر متر مربع). بسته به اینکه ضخامت و استحکام بیشتری نیاز باشد، می‌توان از مقواهای 550 گرم هم استفاده کرد.

حداقل 230 گرم که گفته شد پایین‌ترین سطح قابل قبول برای بسته بندی است. کمتر از این مقدار مقاومت اندکی خواهد داشت و غیراستاندارد به حساب می‌آید. بیشتر از عدد 550 گرم هم بیش از حد می‌شود و حقیقت این است که توجیه اقتصادی هم ندارد.

چون با هزینه‌ای که برای آن خرج می‌شود، می‌توان به سراغ جعبۀ کارتنی لمینت شده سینگل فیس رفت که با مقوای 180 گرم ساخته می‌شود و جدای از اینکه مقاومت بسیار خوبی دارد، ظریف‌تر و شکیل تر هم هست.

بهبود کیفیت و تثبیت رنگ چاپ بسته بندی

تمام گزینه‌های پیشین را می‌توان با افزودن یک لایۀ سلفونی روی بسته بندی مقوایی، جدای از بهبود مقاومت و زیبایی، از نظر رنگ چاپ هم تثبیت کرد. اگر بودجه محدود باشد و هدف پایین آوردن هزینه‌ها باشد، می‌توان از روش‌های چاپ جعبه جایگزین دیگری هم استفاده کرد. مثلا می‌توان لایه‌های پوششی ورنی یا یووی را به کار برد تا به صورت منطقه‌ای جلوی محو شدن رنگ چاپ بسته بندی را بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید